изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:39 EEST
ИЗЛОЖБА “ С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА”    
НовиниИзложба за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата” се открива на 2 май в общинския младежки център „Захари Стоянов”.


В нея са представени творби на деца от училища, детски градини, школи по изобразително изкуство от три възрастови групи и три категории. Възрастовите групи са от 6 до 9, от 10 до 14 и от 15 до 18 години. Като тематика конкурсът обхваща изучаваното учебно съдържание за действия при бедствия, аварии, пожари, катастрофи, оказване на първа помощ, самопомощ и взаимопомощ. За класираните рисунки на първите три места от всички възрастови групи и категории са осигурени награди, информират от общината.
Ден по-късно – на 3 май, пред и в района на сградата на община Добрич ще се проведе учение на тема „Дейност на Щаба за изпълнение на общинския план за защита при бедствия и за взаимодействие с щабовете при земетресение”. В него ще участват общинската администрация, Първо Районно Управление на Областната дирекция на полицията, Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението, Областната група „Аварийно спасителни дейности”, Аварийни групи на Черноморска технологична компания - Оперативно звено Добрич и екипи от ВиК, Е.ОН, БТК и Центъра за спешна медицинска помощ. 
 


Сходни връзки

ИЗЛОЖБА “ С ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ БЕДАТА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди