изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:38 EEST
Мис България 2012 е Ина Манчева /СНИМКИ И ВИДЕО/    
Мис & Мистър Ина Манчева спечели конкурса "Мис България" 2012. Новата „Мис България“ получи луксозен лек автомобил, както и възможността да представи страната ни на най-престижния конкурс за красота „Мис Свят“, който тази година ще се проведе в Ордос, Китай.


"Много ви благодаря. Изобщо не го очаквах", сподели Ина пред водещата на церемонията Нели Атанасова. "Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха, на журито, на майка ми, на леля ми и на братовчедка ми, че през цялото време бяха до мен".

Подгласнички на победителката станаха Паула Коленцова и Габриела Василева. Момичето, представило се най-добре като модел, което ще представи България на конкурса Супер Модел Континентал, се казва Краси Гешева.

На тазгодишната церемония момичета се представиха в три кръга - два с рокли на "Романтика" и един по бански. В журито, чийто председател беше Стойчо Керев, бяха Ивайла Бакалова, Тодор Славков, Вихра и др. За музикалния фон на вечерта се погрижиха Орлин Павлов и Рут Колева.

http://life.dir.bg

Ина Манчева беше избрана за Мис България 2012 Ина Манчева – брюнетка от Враца е новата Мис България Ина Манчева беше избрана за Мис България 2012

Мис България 2012 Мис България 2012 Мис България 2012

Габриела Василева - първа подгласничка на Мис България 2012 Паула Колецова - втора подгласничка на Мис България 2012 Краси Гешева - момичето, представило се най-добре като модел, което ще представи България на конкурса Супер Модел Континентал


17-годишната Ина Манчева е Мис България 2012

17-годишната Ана Манчева от Враца стана Мис България 2012. Освен короната тя спечели и вота на зрителите. Нейни подгласници останаха Габриела Василева и Паула Колецова.

Короната на победителката по традиция беше предадена от мис България 2011 Ваня Пенева. До финалната дванадесеторка на конкурса тази година достигна и 17-годишната благоевградчанка Натали Стефанова Воденичарова, ученичка в Националната хуманитарна гимназия.

Претендентките се конкурираха на подиума, като се представиха в три различни визии - коктейлни тоалети, по банските и в дълги вечерни рокли, разделени на четирите елемента – огън, въздух, земя и вода. 

Още две от състезателките получиха призове, като Краси Гешева е най-добрият модел и ще представи България на конкурса „Супермодел Континентал”, а Габриела Василева получи награда от „Мерилин”.

В журито на конкурса, което определи тазгодишната Мис България бяха Вихра Петрова, Поля Александрова, Ивайла Бакалова, Евгени Минчев, Тихомир Белегански, Стойчо Керев, Борислав Соколов, Жоро Петров и Тодор Славков.

17-годишната Ина Манчева е живяла е в Америка, сега учи в Природо-математическата гимназия във Враца. През 2009 г. е избрана за №1 в конкурса „Мис ПМГ Враца". Мечтае да постигне съвършенство. Висока е 170 см, тежи 50 кг. http://www.e-79.com

 


Сходни връзки

Мис България 2012 е Ина Манчева /СНИМКИ И ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди