изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:48 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 5  криминални престъпления.



-На 02.05.2012 г., в Първо РУП Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в апартамент в гр.Добрич, по ул.”Георги Кирков”  и е извършил кражба на златни накити /пръстени, обеци, гривна и др./.

-На същата дата е получено съобщение за извършена кражба на около 120 м проводник /телефонен кабел/, собственост на БТК, намиращ се в земеделска нива в землището на гр.Добрич по посока с.Одринци, общ. Добричка.

-На 03.05.2012 г. в РУП Каварна е получено съобщение от 64 годишна жителка на гр.Каварна, за това че неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка, нейна собственост и е извършил кражба на домашни животни /6 бр.овце и 2 бр.агнета/.

По всички случаи се работи в условията на досъдебни производства.

През денонощието е станало 1 пътно- транспортно произшествие с ранен гражданин.

- На 02.05.2012 г., около 08.55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по околовръстен път гр.Добрич в посока с.Богдан. При посещение на местопроизшествието е установено, че 37 годишната водачка на л.а. “Фолксваген Голф”, поради неправилно изпреварване е застигнала и блъснала движещия се пред нея и завиващ на кръстовището л.а. “Фолксваген Голф”, управляван от 66 годишен водач. В резултат на катастрофата, вторият автомобил се е преобърнал. Возещата се в него 65 годишна жена е откарана в спешните кабинети в МБАЛ гр.Добрич с натъртвания по гр. стълб, без опасност за живота.

Установен е 1 случай на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 03.05.2012 г., около 02.00 часа, в гр.Добрич, по ул.”Ген. Г. Попов” от полицейски автопатрул е спрян за проверка л.а. “Мерцедес”, управляван от М.С., на 29 години от гр.Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,37 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

            Възникнали са 1  пожар без  материални щети. Проведени са 3 аварийно-спасителни дейности.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди