изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:31 EEST
НАДИГРАЙ МЕ!    
ОбществоПод наслов "Надиграй ме!" на 9 май хората от третата възраст в Добрич отбелязаха с интересна проява европейската година на активния живот на възрастните хора, съобщи за НДТ председателят на Съюза на пенсионерите Марин Драгнев.

Той разказа, че по инициатива на председателя на Общинския съвет на Съюза на пенсионерите - 2004 Радка Маринова, е проведен танцов фолклорен фестивал, в който са се включили двойки от всички клубове. "Танцовата надпревара се състоя в клуб "Европейски гласове", като изпълненията на 58-те двойки, включили се в конкурса, бяха оценявани от компетентно жури председателствано от Иванка Титова, завеждащ социалната дирекция на общината. Участниците се представяха с валс, танго и ръченица" - разказа Драгнев. С грамоти и предмети награди са били отличени най-добрите. При изпълнителите на танго това са били Мария Желева - Алекси Тодоров, от клуб "Европейски гласове", Веска Димова - Керанка Войнова от "Добруджански глас", и Марийка Георгиева - Руска Колева, от клуб "Брацигово". Най-добри във валса са двойките Пенка Момчева - Стефан Савов от "Европейски гласове", Йорданка Върбанова - Михаил Михов от "Добруджански глас", Станка Георгиева - Енчо Георгиев от "Любимец" и двойката от клуб "Калинка Вълчева" - Радка Стратиева - Димитричка Колева. За изпълнение на ръченица отличената двойка е една от клуб "Димят" - Йорданка Карадимова - Георги Радев. Марин Драгнев е благодарил за перфектната организация, а всички участници от третата възраст извили кръшно добруджанско хоро.
 


Сходни връзки

НАДИГРАЙ МЕ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди