изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:15 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ


ОВЕН – Вярвайте в себе си и не се страхувайте от трудностите, имате сили да се преборите с тях. Това е сигурно. За някои денят се свързва с опознаване на нова за тях дейност, която може да се превърне в основна след време.
ТЕЛЕЦ - Започнете деня си със задачите, които не търпят отлагане. Развитията ще ви помогнат да преодолеете съмненията си и да вземете окончателни решения, по въпроси, стоящи на дневен ред.
БЛИЗНАЦИ - Служебната ви натовареност на работното място ще ви подтикне да заявите претенциите си за по-високо възнаграждение. Проявената ви смелост може да се приеме двузначно, но няма да съжалявате.
РАК - Научавайки добри новини, ще предприемете необходимите действия, за да се възползвате максимално от тях. За много от вас предстоят развития на работното място, творческите занимания и интереси, както и в личен план.
ЛЪВ - Подходящо време да промените нещо в живота си. Проявеното ви търпение ще бъде възнаградено и със задоволство ще научите за очаквана развръзка на въпрос, който силно ви интересува.
ДЕВА - Ясните ви цели и овладени емоции ви помагат да продължите с работните си проекти, спазвайки срокове, обещания и лични интереси.
ВЕЗНИ - С мисъл за бъдещето и професионалната си квалификация, ще се усъвършенствате, включвайки се в образователни курсове и други форми на обучение.
СКОРПИОН - Ще си спестите енергия и ще се чувствате удовлетворени днес, ако се заловите с изпълнението на реално постижими задачи. Оставете разработките и търсенията си за друг ден, нямате нужда от излишни притеснения и нерви.
СТРЕЛЕЦ - Бъдете честни и обективни. Щом сте вложили старание и време, не се съмнявайте, ще постигнете очакванията си, стига да не подценявате дребните неща.
КОЗИРОГ - Каквито и трудности да се изпречат на пътя ви днес, не са по-големи от вече познатите ви, така, че нищо няма да ви изненада, нито пък развълнува особено.
ВОДОЛЕЙ - Отнасяйки се добронамерено към околните, ще споделяте и срещате разбиране. Денят е подходящ за срещи и развлечения, за промени и смели прояви.
РИБИ - Обсебени сте от мисъл как най-добре да защитите интересите си, за това без угризения ще насочите чужди решения в своя полза. Дано знаете какво правите, за да не съжалявате в последствие.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди