изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:27 EEST
Рязаната с нож в "Красно село" била бопаджийка    
Ред и сигурност
Жената, която беше рязана с нож в столичния квартал "Красно село" пред очите на дъщеря си, е служителка в ГДБОП. Кристина беше нападната заедно с 23-годишната си щерка Мариана в дома им от отхвърления от младото момиче любовник Николай.


Мъжът бил изключително афектиран поради факта, че Кристина била против връзката му с дъщеря си, твърди "Монитор". Жената имала опасения, че нещо с Николай не е наред, и се страхувала да не нарани дъщеря й. Двамата с Марина се били запознали в интернет, докато той работел в Испания, а по-късно Кристина научила, че Николай е и криминално проявен.

Малко преди 8 часа вечерта в четвъртък Кристина излязла до магазина. 32-годишният Николай, който дебнел около блока им, чакал само това. Той се скрил до вратата и в момента, в който Кристина се върнала, я изблъскал и влязъл заедно с нея.

Мъжът бил въоръжен с газов пистолет, преработен в боен, и с нож. Първоначално се нахвърлил върху Кристина с обвиненията, че тя го е разделила с Марина. След това завързал двете жени с белезници и започнал да ги реже с нож по ръцете. В изблик на ярост заплашил служителката на ГДБОП, че ще гледа как убива дъщеря й.

В подкрепа на думите си той прострелял Марина в крака, а след това се гръмнал в стомаха. След изстрела Николай се свлякъл на земята, а Кристина успяла да вземе ключовете от белезниците и да повика полиция.

Тя и дъщеря й били откарани в болница заедно с нападателя си. До вчера той все още беше с опасност за живота. Кристина е освободена за домашно лечение, а дъщеря й е оставена под лекарско наблюдение. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Рязаната с нож в "Красно село" била бопаджийка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди