изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:31 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ


ОВЕН – Работейки над задачите си, ще откривате и нови предизвикателства, които ще привличат вниманието и интереса ви. По различни причини са възможни размествания или промени, които ще предизвикат отрицателни емоции у вас.
ТЕЛЕЦ - Не давайте израз на обземащите ви съмнения и нездравите си емоции, пазете се от изкушения и агресия. Смирете се и ще се почувствате в мир със себе си.
БЛИЗНАЦИ - Макар и с упорство да решавате сложните въпроси днес, няма да съжалявате. А може би най-хубавото е, че ще откриете нови черти у себе си, които ще използвате и в бъдеще.
РАК - Правете това, което искате и от което се интересувате най-много сега, ще успеете да постигнете напредък и удовлетворението ви ще оказва положително въздействие върху околните.
ЛЪВ - Съобразявайки се с обстоятелствата, ще включите в програмата си въпроси, касаещи не само вашите финанси, но и на други хора. Сложността на задачите ви ще се отрази на настроението ви, но не унивайте.
ДЕВА - Макар и почивен за други, на много от вас ще им се наложи да поработят повече днес, за да се справят навреме със задачите си, а също и с поети ангажименти към други хора
ВЕЗНИ - Енергетиката на деня е тежка, свързана е с илюзии и разрушаване на старото. Смирението ще ви помогне да се пречистите от лоши мисли и ще обнови силите ви.
СКОРПИОН - Нечие поведение, което не одобрявате или контролирате, ще ви насочи към размисъл и за вашите грешки, и ще бъде чудесно, ако ги назовете и се промените.
СТРЕЛЕЦ - Ще вземете при сърце нечии проблем и ще работите за решаването му, макар и като своя инициатива, за която не бива да изтъквате заслугите си. Няма да пренебрегнете и своята работа, справяйки се с текущи задачи и провеждайки срещи.
КОЗИРОГ - Честите ви упреци не правят връзката ви по-стабилна, напротив. Вести, свързани с професионалната ви реализация или личните ви контакти ще ви подтикнат към подготовка за пътуване или друго, неотложно занимание.
ВОДОЛЕЙ - Не лоши неща, но свързани с вълнения. Споделете повече време с близките си, погрижете се за по-надеждна защита на дома и личната си документация.
РИБИ - Проявете повече гъвкавост в отношенията си днес, избягвайте да се ангажирате с чужди проблеми и бъдете добри. Бдителността ще ви помогне да избегнете неприятности и главоболия, каквито също са възможни.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди