изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:53 EEST
ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР Е ХИТ СРЕД ПОДАРЪЦИТЕ ОТ ВИПУСК 2012    
ЛюбопитноПроверка на НДТ установи, че хит сред подаръците, които тазгодишните абитуриенти купуват за класните си ръководители са плазмените телевизори.

Вече няколко класа са купили на класните си такива подаръци, като самите класни ръководители не знаят за изненадите. Другият предпочитан подарък от младите за класния е дигитален фотоапарат, като в краен случай се прибягва до неостаряващото злато. Минимумът, с който родителите се бръкват за подарък на класния, според големината на класа е 30 лв. Това може да се каже, че е най-малкото, което родителите на зрелостници заделят за заветния бал. Приличен дамски тоалет за вечерта може да се купи на цени от 300 до 1000 лв., но ако се предпочита дизайнерска рокля, то цената тръгва от 650 лв. нагоре. За български обувки минимумът е 90-100 лв. Прическата за празничната вечер средно върви по 50 лв., като бройка треса от изкуствена коса предварително закупена коства 35 лв. Абитуриентските балове са в заведения в града, като кувертът варира между 35 и 45 лв. За втора вечер масово се предпочита Турция, където 4 нощувки със закуска са на цена от 400 лв., допълнително абитуриентът освен джобни, трябва да има и 100 евро за посещения на музей и атракции в южната съседка. Абитуриенти и родители предпочитат да пазарят от моловете във Варна, като има и такива, които са си направили през пролетната ваканция специални екскурзии до Истанбул, където по думите им, моловете предлагали по-изгодни цени и по-добри стоки.
 


Сходни връзки

ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР Е ХИТ СРЕД ПОДАРЪЦИТЕ ОТ ВИПУСК 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди