изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ


ОВЕН – Отличен ден за начало на нови дейности, занимания от различен характер и творчески изяви. Формулирайте ясно целите си и работете за реализацията им, защото няма да ви липсват сили и душевна нагласа.
ТЕЛЕЦ - Изпълнени сте с енергия, която е добре да насочите в полезна за вас и околните работа, като направите нещо повече за семейството и близките си.
БЛИЗНАЦИ - Добре разпределяйте времето, силите, финансите и задачите си днес, за да се справите с натовареността си на работното място и в семейството.
РАК - Денят носи добри възможности за начало на нова работа, бизнес или друго, интересуващо ви начинание, било с цел финансова реализация или лична изява.
ЛЪВ - Под влияние на добрата енергетика днес и с познатото темпо ще продължите да следвате професионалните си, делови и лични планов
ДЕВА - Днес активността ви ще се прояви във всичко, от което се интересувате и без излишна суета и колебания ще работите по реализация на намеренията си.
ВЕЗНИ - Непреодолими желания могат да ви тласнат към някого, сексуалната ви енергия е силна, а съумеете ли да я трансформирате в положителна посока, ще останете по-доволни от себе си.
СКОРПИОН - Следвайте програмата си и не хабете напразно нерви, заради чужди грешки или нечие поведение, с предсказуеми действия ще реализирате повече от очакванията си днес.
СТРЕЛЕЦ - Насочете енергията си към полезни за повече хора дела, придавайте значение на мнението, нуждите и целите им, за да направите собствените ви по-земни и реализуеми.
КОЗИРОГ - Подкрепете доверието си към някого, към нечия кауза или друга благородна идея, като конкретизирате действията си и проявите активност в изпълнението им, за да останете всички доволни.
ВОДОЛЕЙ - Отнасяйки се с професионален подход към качеството на работата, с коректни съвети и личен пример ще постигнете равновесие между изискванията си и мнението на колегите ви, в случай, че работите в екип.
РИБИ - Търсенето на допълнителни средства и информация, във връзка с изпълнението на нов проект може да ви отнеме повече време. Започнатото през този ден ще бъде успешно, за това не се отказвайте и вярвайте в успеха си.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди