изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:05 EEST
ДЕЦАТА ОТ КАРАПЕЛИТ СПЕЧЕЛИХА "МЛАД ОГНЕБОРЕЦ"    
СпортОгнеборците на ОУ "Никола Вапцаров" - от село Карапелит, община Добричка, спечелиха първо място в комплексното класиране на XIII Областно състезание на младежките противопожарни отряди "Млад огнеборец", което се проведе вчера на стадион "Калиакра" в Каварна.

Това съобщиха от пресслужбата на морското кметство - домакин на състезанието. На второ място в надпреварата са се наредили учениците от СОУ "П. Р. Славейков" - Добрич, а на трето - представителите на СОУ "Асен Златаров" – Шабла. Старт на игрите  е дал кметът на община Каварна Цонко Цонев. В турнира участие са взели общо осем отбора - победителите в общинските състезания, допълват от пресслужбата на общината. Децата са мерили сили в дисциплините "Бойно разгръщане на състезателна пътека" и "400 метра щафетно бягане с препятствия". Победителите от Карапелит ще защитават честта на добруджанските огнеборци по време на Републиканските финали, които ще се проведат от 8 до 10 юни във Варна.
 


Сходни връзки

ДЕЦАТА ОТ КАРАПЕЛИТ СПЕЧЕЛИХА "МЛАД ОГНЕБОРЕЦ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди