изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:29 EEST
СЪДЯТ ИТАЛИАНЕЦ, ШОФИРАЛ ПИЯН    
Ред и сигурностВ Районния съд в Балчик се разглежда дело срещу италианец, който шофирал след употреба на алкохол, съобщиха от пресцентъра на съда. Делото срещу Щ. Х. от гр. Волзано, Италия, е насрочено за днес.


Той е обвинен в това, че на 27 август миналата година е карал тежкотоварен автомобил „Мазда” с концентрация на алкохол в кръвта от 1,56 промила.
Според обвинителния акт, италианецът  работи като електротехник в чуждестранно търговско дружество, което е регистрирано на територията на България. Той е правоспособен шофьор. За изпълнение на служебните му задължения, компанията, в която работи, му поверила управлението на тежкотоварен автомобил.
На 26 срещу 27 август миналата година се отбил в заведение в курорта „Златни пясъци”, където изпил 3-4 половинлитрови бири. Когато си тръгнал, не се чувствал повлиян от алкохола, след което потеглил с товарния автомобил. Около 2,41 ч. след полунощ карал по пътя от курорта Албена към Балчик. Бил спрян за проверка от полицейски служители и проверен за употреба на алкохол. Техническото средство отчело концентрация на алкохол в кръвта му в количества 1,56 промила. Полицаите го поканили да даде кръвна проба, но той отказал. Съгласил се с показанията от дрегера. Италианецът е признал вината си и е направил самопризнания. Той е на 25 години, работи, не е семеен, не е осъждан.
 


Сходни връзки

СЪДЯТ ИТАЛИАНЕЦ, ШОФИРАЛ ПИЯН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди