изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:34 EEST
ЕВРОДЕПУТАТИ ЗА ЕДИН ЧАС    
НовиниЕвродепутати за един час са били 47 българи, които са били включени в поредната посетителска група в Европарламента по покана на депутата д-р Антония Първанова, заместник-председател на Алианса на либералите и демократите за Европа.


В групата са били включени активисти на НДСВ, представители на кметства и общини от цялата страна, учители, граждани, студенти. Посещението в сърцето на Европейския съюз за българите започна от първия по рода си граждански център с информация, достъпна на 23-те официални езика на Съюза. На български, както и на другите езици, са предоставени безплатни материали за дейността и целите на институцията като се почне от забавни цветни книжки за най-малките – децата, мине се през по-сериозни материали за учениците и студентите и се стигне до сериозните четива за големите граждани на Стария континент. Изложба с електронен мултимедиен гид им помогнала да научат за миналото, настоящето и бъдещето на Европейския парламент.
Д-р Първанова е разговаряла с гостите си за проблемите по места в страната и как тези наболели теми могат да стигнат и да бъдат решени от демократично избраната европейска институция. 
 


Сходни връзки

ЕВРОДЕПУТАТИ ЗА ЕДИН ЧАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди