изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:09 EEST
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВАМЕ ЕВТИНИ ПОТНИЦИ СРЕЩУ КНИГА    
НовиниЧитател на НДТ от Добрич - Красимир Василев, изказа възмущението си от акция, провеждана от магазин "Мания" в Добрич. Продават евтини потници и други неща срещу книги, сподели недоволството си в редакцията Василев.

Той категорично заяви, че не одобрява едно такова действие и принизяване на книгите. Репортер на НДТ отиде в магазин "Мания" на проверка. Установихме, че от 17 май тече кампания за набиране на книги, които ще бъдат дарени на библиотеката в НЧ "Й. Йовков" в града. За вестника управителят на магазина Веселина Петрова сподели, че кампанията е в цялата страна, тъй като това е голяма търговска верига. "Идеята е да помогнем на библиотеките и попълним фондовете. Ние се свързахме с библиотеката на читалището и след края на кампанията, която се радва на голям интерес от нашите клиенти, ще сортираме книгите и ще ги предадем на библиотеката" - каза Петрова.  Тя добави, че няма ограничение по отношение на книгите, приемат се и от български, и от чужди автори. Всеки клиент на веригата, донесъл книга, получава отстъпка при покупки до 5 юни 30 на сто от цената, добави Петрова.
 


Сходни връзки

В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВАМЕ ЕВТИНИ ПОТНИЦИ СРЕЩУ КНИГА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВАМЕ ЕВТИНИ ПОТНИЦИ СРЕЩУ КНИГА
Автор: Anonymous да 2012-05-26 @ 09:12 EEST
Според мен това не е принизяване на книгата!Дори ми се струва много благородна кампания!Нека си представим,че верига магазини за хранителни стоки направи подобна кампания,въпросния господин по същия начен ли ще реагира?Имайки предвид,че книгите в читалището са много малко на брой мисля,че тази кампания ще обогати фонда им! 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди