изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:01 EEST
ПРОВЕРЯВАТ ОТГОВАРЯТ ЛИ УСЛУГИТЕ НА КАТЕГОРИЯТА    
ИкономикаКомисията за защита на потребителите ще акцентира при проверките си върху това дали категорията на заведения и хотели отговаря на предлаганата услуга, заявиха представители на КЗП.

За НДТ председателят на звеното за Североизточна България Илиян Станоев поясни, че вече са направени проверки в големите курорти, защото те отварят по-рано, а поетапно ще бъдат проверени всички обекти, в това число и малки семейни хотели и заведения. При установяване на несъответствия между категория и услуга се прилагат най-строгите санкции, в това число и запечатване на обектите, добави още Станоев. Той допълни, че миналата година общо 14 обекта са били принудително запечатани в Североизточния регион именно по тази причина. Тази година за първи път проверките на хотелиери и ресторантьори по морето, а и във вътрешността ще бъдат съвместно от инспектори на всички институции - КЗП, НАП, Инспекция по труда, РИОКОЗ, БАБХ. Целта е да не се нарушава покоя на туристите от една страна, а от друга - да не се губи излишно време на бизнеса.
 


Сходни връзки

ПРОВЕРЯВАТ ОТГОВАРЯТ ЛИ УСЛУГИТЕ НА КАТЕГОРИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди