изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:25 EEST
От рак умря Катрин Джустън от "Отчаяни съпруги"    
По света Актрисата от известния сериал „Отчаяни съпруги” Катрин Джустън е умряла на 72-годишна възраст от рак, информира “Лос Анжелис Таймс”. Джустън е починала в дома си в Лос Анжелис, съобщава нейният агент Надин Долстън.

Причина за кончината й е рак на белите дробове, от който е страдала в продължение на години. Тя умря две седмици след като като завърши сериала. Снимала се е в 8 негови сезона. Всъщност тя повтаря съдбата на героинята си Маклуски, която също умира от рак в края на сериала.

Катрин Джустън била медицинска сестра в Чикаго. Оженила се за психиатър, родила две деца и станала домакиня. Десет години по-късно вече била разведена с две деца и едва си плащала сметките. Записала децата си в местния театър, защото това било по-евтино, отколкото да им търси бавачка.

Самата тя започвала всякакъв тип работа, който й предложили. Когато се преместила в Лос Анджелис, започнала да ходи и на прослушвания. Давали й малки роли, като големият пробив направила в сериала „Западното крило” в ролята на Долорес Ландингъм, секретарката на президента на САЩ.

Така жената, която никога не е била професионална актриса, на стари години спечели две награди "Еми"./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

От рак умря Катрин Джустън от "Отчаяни съпруги" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди