изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:56 EEST
Пловдив ще посрещне големия финал на Ариана Аматьорска Лига 2012    
Спорт

Пловдив, един от най-футболните градове в България, ще е домакин на големия финал на Ариана Аматьорска Лига 2012. Между 6 – 8 юли мобилният стадион „Ариана Арена“ на площад „Централен” пред Пощата ще посрещне решителните мачове за титлата през тази година.



 Шестнадесетте отбора-финалисти от всички регионални кръгове на първенството ще премерят сили за излъчване на големия шампион за 2012 г. Победителят ще получи мечтаната голяма награда - мач срещу шампиона на България в „А“ ПФГ - „Лудогорец“ на 8 юли в Пловдив.

Градът бе избран да приеме гранд финала на Ариана, заради изключителната футболна атмосфера, прекрасни условия за провеждане на турнира в центъра на града и подкрепа от местните фенове.

Пловдив е един от най-красивите, гостоприемни и спортни центрове в страната. През миналата година проведохме нашия голям финал във Варна и зарадвахме многобройната публика край морето. Почти 1000 зрители на трибуните и над 20 хиляди пред телевизионните екрани и в интернет наблюдаваха решителния финал в турнира. Тази година отново очакваме ентусиазирана и емоционална публика в Пловдив, която да подкрепя представянето на аматьорите в борбата им за голямата награда“, споделя изпълнителният директор на „Загорка“ АД Рууд ван ден Ейнден.

Специалната награда и през тази година за най-перспективния млад футболист ще бъде пробен период в лагера на „Лудогорец“. „Талантът на Ариана Аматьорска Лига 2012“ ще има уникалния шанс да прекара една седмица в лагера на „зелените орли“ от Разград. Освен, че ще се докосне до професионалната атмосфера в клуба, талантът ще може да докаже своите умения и да сбъдне своята мечта да стане професионален футболист.

 

Очаквайте още любопитна информация за предстоящия финален турнир Ариана Аматьорска Лига в Пловдив. Междувременно турнирът продължава с предстоящите 3 регионални кръга в Русе, Варна и Бургас. Организаторите са приготвили много изненади и студена Ариана Радлер за всички гости на турнира, а за тези които нямат възможност да са там, могат да следят развитието на живо в интернет страницата на марката – www.ariana.bg.  

 


Сходни връзки

Пловдив ще посрещне големия финал на Ариана Аматьорска Лига 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди