изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:30 EEST
Румънеца и Енчев снимат тайно съвместен клип с легендите от SNAP    
Култура
Дълго пазеният в тайна проект на световните звезди SNAP с Румънеца и Енчев ще бъде разкрит този уикенд на гръцката ни граница, където ще  бъде заснет първият съвместен клип на нашите звезди със световните знаменитости. Снимките ще текат  в най-луксозния клуб на Балканите “Fashion Hall” и в най-голямото казино в региона - "Финикс". 


 
Легендите от SNAP ще направят истински фурор на сцената на елитния клуб  “Fashion Hall” Кулата в събота - 16 юни. Те ще се качат на сцената заедно  с  Румънеца и Енчев. Това е първият клубен гастрол на легендарните рапъри у нас, които са имали в България досега само един голям концерт в зала.  
 Интерес към концерта на рапдинозаврите има вече и от гръцката публика, която често минава границата ни на Кулата заради сценичните гастроли на най-големите поп, рок и рап звезди на България.

По време на концерта в хип-хоп маратона  с рапъра Turbo B с куподжийски микс ще се включат DJ Teddy Georgo - best of DJ 2010 ( awards.bg ), DJ Mishev и DJ Paffy, заедно с предизвикателния балет "МАГИЯ".
Наплив от гърци и българи се очаква и за първия концерт на българска фолкзвезда на сцената на “Fashion Hall” Кулата тази сряда, 13 юни. Примата на родния попфолк Глория ще открие поредицата от  тематични фолквечери в клуба, който ще стане традиционен домакин на родните звезди от най-лекия жанр всяка сряда. 

Партитата ще се излъчват на живо в интернет на адрес:
www.ibvmusic.com link – Fashion Hall.

 


Сходни връзки

Румънеца и Енчев снимат тайно съвместен клип с легендите от SNAP | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди