изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:24 EEST
Мъж почина при катастрофа по пътя Русе-Разград    
НовиниМъж почина след тежка катастрофа по пътя Русе-Разград, а спътникът му е получил множество наранявания, съобщиха от полицията в Русе. Кметът на русенското село Сваленик Николай Димков е ранен при инцидента. Сигнал за инцидента е получен около 1 часа тази нощ. На 37-ми километър по пътя Русе - Разград автомобил "Ауди" с русенска регистрация, собственост на 35-годишния Й.С. от русенското село Сваленик, напуска пътното платно вдясно по посока на движението си и се блъска последователно в две крайпътни дървета.


Веднага на мястото на произшествието са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Тежкоранените мъже са откарани в русенската болница. Въпреки всички усилия на лекарите, 35-годишният Й.С. е починал на операционната маса следствие на получената политравма и наранявания.

41-годишният Николай Димков, кмет на село Сваленик, е приет с фрактури на крайници и ребра. Към момента е адекватен и няма опасност за живота му. Той е настанен в отделението за интензивно лечение на заболявания с хирургическа насоченост на МБАЛ-Русе. Към момента няма опасност за живота му, информираха от лечебното заведение, цитирани от БТА.

Взети са кръвни проби за химическо изследване за алкохол. Причините за катастрофата се изясняват. http://rousse.dir.bg
 


Сходни връзки

Мъж почина при катастрофа по пътя Русе-Разград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди