изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:40 EEST
30-годишен остава в ареста за кражба при опасен рецидив    
Ред и сигурност

Окръжен съд – Добрич, потвърди наложената на 30-годишния Билент Ю. Ак. мярка за неотклонение задържане под стража. Той е обвиняем по досъдебно производство за това, че за времето от 18 ч. до 18,30 ч. на 04.06.2012 г. в гр. Добрич, е отнел чужди движими вещи – автър шейв и хранителна добавка на обща стойност 26,98 лв. от магазин. Деянието е извършено при условията на опасен рецидив.



 

На 06.06.2012 г. Районен съд – Добрич, му е наложил най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража, която Билент Ак. обжалва пред въззивния съд.

Адвокатът поиска да бъде определена на подзащитния му по-лека мярка за неотклонение – домашен арест. Според него страда от наркотична зависимост и не е могъл да ръководи постъпките си.

Представителят на Окръжна прокуратура – Добрич, обърна внимание, че задържаният и неговият защитник не посочват нововъзникнали обстоятелства, нито мотиви за промяна на взетата преди дни мярка за неотклонение. Не са приложени и доказателства, за участие на Билент Ак. в метадонова програма. Той е осъждан 8 пъти и е извършил деянието при опасен рецидив. Това дава основания за вземане и потвърждаване на най-тежката мярка за неотклонение.

Окръжен съд – Добрич, като взе предвид становищата на страните и събраните по делото доказателства, потвърди наложената на 30-годишния мярка за неотклонение.

Билент Ак. има основно образование, не е семеен, безработен е, многократно е осъждан.

Определението на Окръжен съд – Добрич, не подлежи на обжалване и протест.

 


Сходни връзки

30-годишен остава в ареста за кражба при опасен рецидив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди