изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:16 EEST
Двама загинали и 4-ма ранени за 2 часа край Бургас    
НовиниСамо за два часа край Бургас станаха две тежки катастрофи с двама загинали и четирима ранени, сред които и дете, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град. Първият инцидент е станал около 13 часа днес, на 2 км преди разклона за айтоското село Пирне.


29-годишният Николай Димитров от село Караново е шофирал "Пежо 307", но поради несъобразената скорост и лошия път загубил управлението и се ударил в крайпътно дърво. На място починал 60-годишният му баща Йордан Тодоров, който се е возил на предната седалка до шофьора. И двамата са били без обезопасителни колани, допълват от бургаската полиция.
Синът е откаран в реанимацията на МБАЛ-Бургас в кома, с черепно-мозъчна травма и има опасност за живота му.

Два часа по-късно - около 15 ч., е станала втора тежка катастрофа на пътя Бургас-Поморие в района на Военнопочивния дом край кв. Сарафово.
По първоначална информация лек автомобил "Киа" с чуждестранна регистрация се е преобърнал няколко пъти. На място е загинал шофьорът, за когото се предполага, че е украински гражданин, но все още самоличността му се установява.
Пътувалите с него две жени и едно дете са откарани в бургаската болница. Все още няма информация за състоянието им.

Мястото на инцидента е отцепено. Трафикът в района на инцидента е спрян. Движението се отклонява от надлеза на изхода на Бургас за Каблешково към Слънчев бряг и обратно.

Сутринта два турски ТИР-а катастрофираха на международния път Е-80 между димитровградските села Клокотница и Горски извор. При удара загина единият шофьор.  http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Двама загинали и 4-ма ранени за 2 часа край Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди