изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:21 EEST
Руски гражданин се е удавил на плаж в Златни пясъци    
НовиниВарна. Руски гражданин се е удавил на плаж Ривиера в курорта Златни пясъци. Пред Радио „Фокус” – Варна д-р Иван Иванов, управител на ДКЦ 1 „Св. Клементина” и на медицинските екипи, които обслужват част от плажовете във Варна и курортите, обясни, че около 13.30 часа днес екип на центъра е бил повикан, за да окаже помощ. Медиците са пристигнали с реанимационен автомобил.

Пациентът е бил на видима възраст над 60 години. Интубиран е, но е бил в тежко здравословно състояние. Около 30 минути екипите са се борили за живота му, приложена е дефибрилация и кардиограма, но без резултат. Още при пристигане на място медиците са установили, че мъжът е с разширени зеници. Д-р Иванов допълни, че няма информация за времето, което мъжът е прекарал в морето и какви са причините за инцидента, тъй като този плаж не се обслужва от ДКЦ 1 „Св. Клементина”. Екип на центъра е бил повикан само, за да окаже съдействие, и е приложил пълна реанимация на пациента.
Марияна ВАЛЕНТИНОВА
 


Сходни връзки

Руски гражданин се е удавил на плаж в Златни пясъци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди