изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:56 EEST
ШИЪРЪР: В БЕРБАТОВ ИМА ОЩЕ МНОГО ФУТБОЛ    
СпортАнглийската футболна легенда Алън Шиърър е един от идолите на българския нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Според Шиърър, испанското първенство е добър вариант за Бербатов, в случай че 31-годишният бивш капитан на националния ни тим си тръгне от "Олд Трафорд" и от английския футбол това лято. Шиърър изказа и подкрепата си към болния от левкимия Стилиян Петров.

"Там (в Малага-б.р.) ще му е добре. Има още много футбол в Бербатов. Трябва му ново начало. Испанското първенство ще му пасне, стилът му е подходящ", сподели в интервю за вестник "Преса" Шиърър. Попитан дали знае, че е идол от детството на Бербатов и помолен да коментира ситуацията на благоевградчанина в Юнайтед, легендарният голаджия отговори: "Радвам се, мисля, че съм чувал за това. Не мога обаче да кажа защо си тръгва, трябва да питате сър Алекс Фъргюсън". За Стилиян Петров Шиърър добави: "Изказвам му най-горещата си подкрепа. Той е от футболистите, които много харесвам - борбен, упорит. Това ще му помогне да се справи. Всички му стискаме палци".

 


Сходни връзки

ШИЪРЪР: В БЕРБАТОВ ИМА ОЩЕ МНОГО ФУТБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди