изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:42 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 26.06.2012    
Времето

През следващото денонощие през страната ще премине студен атмосферен фронт. След полунощ от северозапад ще започнат валежи, а вятърът от запад-северозапад ще се усили и с него в страната ще започне да нахлува малко по-хладен въздух. Утре в сутрешните часове все още ще има валежи в Северозападна България, но през деня те постепенно ще преместват на югоизток и до края на деня на много места в страната ще превали и прегърми.

Russalka / Русалка   16 с. Тюленово, община Шабла   Родопи планина



Най-интензивни ще са явленията, като валежи и гръмотевици, в Североизточна България. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от запад-северозапад – слаб до умерен, в Дунавската равнина умерен, временно до силен. Максимални температури между 25° и 30°, в София около 25°.

Атмосферното налягане сутринта ще е малко по-ниско от средното за юни - през бавно ще се повишава.

Над планините също ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Вятърът ще бъде от запад-северозапад – умерен, временно и силен. Максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра – около 15°.

Над Черноморието преди обяд ще бъде слънчево, но след обяд ще се развие купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Вятърът ще бъде от юг, след обяд от северозапад. Максимални температури между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 25° - 27°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Дежурен синоптик: Христо Христов

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 26.06.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди