изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:25 EEST
ГЕРБ ВАРНА:Павел Димитров подаде оставка, заменя го Иван Портних    
ПолитикаГЕРБ - Варна има нов областен координатор, това стана ясно след заседание на местната структура, което продължи повече от два часа. Досегашният областен координатор на ГЕРБ - Варна Павел Димитров, който е и народен представител, е депозирал оставката си като областен координатор на ГЕРБ - Варна, това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Оставката на народния представител и досегашен лидер на ГЕРБ - Варна Павел Димитров е била приета.


Иван Портних е новият областен координатор на ГЕРБ - Варна. Иван Портних е председател на Комисията по финанси в Общинския съвет на Варна. Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов посочи, че Иван Портних е един млад, амбициозен, интелигентен човек, който би могъл да се справи с предизвикателствата. На срещата с областната структура на ГЕРБ във Варна са били обсъдени важни и належащи проблеми, свързани с местната организация. Били са конкретизирани най-важните теми и въпроси, които трябва да се решат преди местните избори. На въпрос - дали се знае вече кой ще оглави листата във Варна за предстоящите избори, заместник-председателят на ГЕРБ каза, че е прекалено рано да се говори за това.

Досегашният областен координатор на ГЕРБ Варна Павел Димитров заяви, че е подал оставка, за да може партията да работи спокойно и да няма сътресения година преди изборите. Почти всички участници в заседанието на областната структура на ГЕРБ - Варна, на което присъства и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, са дали положителна оценка за работата на Павел Димитров. Новият координатор на областната структура на ГЕРБ Варна Иван Портних каза след заседанието, че ще положи всички усилия, за да работи все по-успешно за реализацията на идеите на партия ГЕРБ във Варна и областта.

Имахме един хубав разговор. Поставиха се въпроси, които касаят местните власт, това каза Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ, след срещата с местната организация на ГЕРБ - Варна. Цветанов посочи, че всички теми са минали през политиката, която се реализира във Варна. Това, което трябва да се направи - обсъдихме всичко, каза Цветанов. Той е запознал общинските съветници и активистите от ГЕРБ - Варна за решението, което е взето в Общинския съвет във Варна за транспортното предприятие. По думите му - ще има подписване на договор с пари от европейски програми до 10 юли. Цветанов каза, че министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова е човекът, който е извършил огромна част от работата. Става въпрос за проекта за интегриран градски транспорт, който е на стойност 114 милиона лева. 100 милиона лева от тях са от Брюксел, 14 милиона лева са съфинансиране. Този проект е одобрен така, че Варна ще има възможност да разчита на парите на Европа и аз се надявам, че ще бъдат изхарчени по предназначение. Ще бъдат закупени 70 автобуси, ще бъдат доставени нови табла и направени нови спирки, както и още много подобрения, които се отнасят до градския транспорт във Варна. http://news.varna24.bg

 


Сходни връзки

ГЕРБ ВАРНА:Павел Димитров подаде оставка, заменя го Иван Портних | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди