изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:58 EEST
Божидар Димитров пази намерената русалка за следващия туристически сезон    
Здраве Директорът на Националния историческия музей Божидар Димитров коментира колажа с жената-риба във Фейсбук, като опровергава зевзеците, че все измисля нещо в началото на всеки туристически сезон.

Намерили сме скелет на русалка, но го пазим за следващия туристически сезон, шеговито заяви директорът на Националния исторически музей професор Божидар Димитров пред БНТ.

Той коментира появилия се във Фейсбук колаж на него и скелет на русалка край Созопол. “Това е добро чувство за хумор на автора на илюстрацията” каза историкът и допълни, че не са верни обвиненията, че правил откритията преди туристическите сезони.

По-нататък в предаването сладкодумният историк каза мнението си за даване на титлата “Архонт”. “Нека се радват хората”, професорът обяви като безсмислен спора и каза, че няма смисъл да се атакува църквата.

Професорът изрази и възмущението си от прекратеното разследване за изчезналата частица от мощите на Св. Йоан Кръстител. Подчерта, че е силно впечатлен от документалния филм, направен от "National Geographic" за мощите на светията. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Божидар Димитров пази намерената русалка за следващия туристически сезон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.56 секунди