изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 23:06 EEST
СЕРИНА ОЦЕЛЯ СЛЕД 9-7 В ТРЕТИЯ СЕТ, ШВЕДОВА ПОСТИГНА НЕВЕРОЯТНИЯ "ЗЛАТЕН СЕТ"    
СпортСерина Уилямс срещна много сериозни проблеми в мача си срещу намиращата се под №27 в ранглистата Джие Джън, но все пак успя да измъкне победата и си осигури място в четвърти кръг след успех с 6-7(5) 6-2 9-7. Всъщност това бе шести мач между двете, като американката е спечелила всеки един от тях, а три бяха именно на Уимбълдън, единият от които на полуфиналите през 2008 г.

 Любопитна подробност е, че Григор Димитров бе на трибуните и изгледа победата на американката. На осминафиналите Серина Уилямс ще срещне Ярослава Шведова, която се наложи с 6-0 6-4 на финалистката от Ролан Гарос Сара Ерани, а любопитна подробност е, че състезаващата се за Казахстан рускиня успя да постигне т.нар. "Златен сет" или спечелването на сет без да загуби нито една точка - Шведова се поздрави с успеха в първата част след само 15 минути игра, а резултатът в точките бе 24-0. Последният подобен случай датира от 1983 г. и е дело на Бил Скенлън на турнира в Делрей Бийч.

 


Сходни връзки

СЕРИНА ОЦЕЛЯ СЛЕД 9-7 В ТРЕТИЯ СЕТ, ШВЕДОВА ПОСТИГНА НЕВЕРОЯТНИЯ "ЗЛАТЕН СЕТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди