изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:54 EEST
Пребиха шофьор на тролейбус след лека катастрофа    
Новини

52-годишен шофьор на тролейбус е приет в "Пирогов" с комоцио и счупен нос след побой заради лек пътен инцидент, съобщи БНР. Мъжът е бил пребит на кръстовището на столичните булеварди "Скобелев" и "Христо Ботев" снощи около 22 часа. Той е бил нападнат, след като ударил странично автомобил "Мерцедес".



В колата са се возили трима души - двама мъже на 19 и 31 години и 24-годишна жена, уточниха от пресцентъра на МВР. По-младият от мъжете се качил в тролея, успял да влезе в кабината на шофьора и го нападнал. След него в побоя се включили и двамата му спътници.

Шофьорът на тролейбуса е настанен в клиниката по неврохирургия, допълниха от пресцентъра на "Пирогов".
Полицейски екипи са задържали тримата биячи, като двамата мъже са криминално проявени. Единият е регистриран за вандализъм - потрошил е кола, и е отправял закани за убийство.

В края на февруари 2010 г. 25-годишната Полина Цветкова преби ватманка от Столичния градски транспорт, след като при опит да направи обратен завой се ударила в мотрисата. Ватманката бе настанена в болница с две счупвания на дясната тазобедрена става. При тестване с дрегер пък бе установено, че Цветкова е шофирала с над 1,2 промила алкохол в кръвта.

Две години по-късно Софийският районен съд осъди шофьорката на 10 месеца условно, 150 лева глоба и лишаване от свидетелство за правоуправление за 1 година и 6 месеца. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Пребиха шофьор на тролейбус след лека катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди