изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:25 EEST
Нападателят и заложниците в Карлсруе са загинали    
По света

Похитителят е убил четиримата невинни



Въоръженият мъж, който взе заложници в къща в германския град Карлсруе, е загинал, заедно с "четирима от похитените", съобщава АФП, като се позовава на информация на федералната полиция.

Полицейски източник е потвърдил пред агенцията, че специалните части на полицията са щурмували апартамента, където се беше барикадирал въоръжения мъж, след като "усетили съмнителна миризма на изгоряло".

На място полицаите открили телата на похитителя и заложниците.Германската полиция потвърди, че неизвестният все още похитител е държал четирима заложници.

Един от тях е бил съдебен служител, натоварен с принудителното извеждане на човек от апартамента, в който се е разиграла драмата. Друг от загиналите е ключар, който е участвал в изпълнението на съдебното решение.

Все още не са изяснени обстоятелствата, при които са загинали заложниците и похитителя. Предполага се, че въоръженият мъж се е самоубил, след като е ликвидирал заложниците. http://btvnews.bg

 


Сходни връзки

Нападателят и заложниците в Карлсруе са загинали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди