изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:37 EEST
АЛБЕНА Е ДОМАКИН НА ВСЕ ПО-ПРЕСТИЖНИ ФОРУМИ    
ТуризъмКурортът Албена – най-красивият туристически център по българското Черноморие, се утвърждава с всяка изминалата година освен като любимо място за лятна ваканция, но и като възможност за организиране на стилна конгресна проява. Албена предлага уникална възможност за организиране и провеждане на конференции, семинари, тиймбилдинги, презентации, бизнес срещи, корпоративни мероприятия, международни фестивали, спортни състезания, концерти, плажни партита, изложби и гала-вечери за над 1000 човека.

 Курортът предлага великолепени условия за срещи с цел споделяне на бизнесопит, диалог в политиката на обществени форуми, обучителни семинари, тийм-билдинги, спортни и фестивални събития. Съчетанието на планирана бизнесстратегия и допълнителни социални услуги прави Албена лидер сред клиентите си, а екип от професионалисти гарантира перфектното протичанe на всяко събитие, високо ниво на предлаганите услуги, подход в организиране на детайлите към всеки форум.

Албена дава възможност за подготовка и реализация на настаняване, според бюджет на участник, в повече от четиридесет хотела на Албена, Приморско клуб и Бялата Лагуна.

Конгресен център Албена разполага със зали, в които могат да се реализират всички идеи на клиентите, независимо дали организираното събитие е за 10 или 1000 души. Зала "Атлантик" е с 250 места, с озвучаване, кабини за симултанен превод на 5 езика, голям екран, климатизация, без дневна светлина, с 2 входа. Зала "Пасифик" е с 32 места около стационарна овална маса, кабини за симултанен превод на 2 езика, озвучаване, климатик, 2 входа, екран. Многофункционалната зала "Албена" е разположена в центъра на комплекса и може да се използва за организиране на масови прояви, състезания, изложения, гала събития, коктейли и др. Тя е с капацитет 1000 души. Вариете-театър "Албена" има зали с капацитет 600 места, голяма сцена с размер 24х12х7 м., професионално осветление, озвучаване, климатизация, големи фаойета с възможности за организиране на постер-сесии и изложбени щандове, паркинг и открити площи.

С различен капацитет 120 до 400 места са залите в различните хотели в курорта Албена. Голямо разнообразие предлага и най-новият петзвезден хотел „Фламинго гранд” - "Flamingo Grand Hall" - 300 места, "Corella" - 22 места, "Ara" - 165 места, "Jaco" - 65 места, "Lori" - 80 места. В голямата зала на хотела могат да се провеждат спортни състезания, симпозиуми, партита, официални награждавания, конгреси , сватби и балове.

От форуми през миналия месец Конгресният център в Албена е реализирал 12 430 нощувки. Сред тях са Международен младежки фестивал-конкурс „Фолклор без граници”, Четвърта международна конференция по картография, 12-и международна мултидисциплинарна конференция „SGEM” по геодезия, фестивал MEDIAMIXX и др.

През юли ще се проведе Международният музикален фестивал „Морска симфония” с 200 участници в направления: хореография, инструментална музика и пеене. Албена ще е домакин на курс по диодни лазери с лектор проф. Жан Пол Рока от Франция, семинари на „Ависта травел”, на фондация „Лумос”, на фирма „Аргус ивент”.

Клиентите на Конгресния център в Албена, които са избрали да организират своето събитие в Перлата на Българското Черноморие, могат да се възползват от нова система за гласуване в реално време за триста потребители едновременно. Тя е модерен начин за оценка на резултатите и анализ на постигнатото по време на срещата. Предлагат се също видеозапис и озвучителна система с 20 микрофона, които правят всяко събитие мобилно и лесно за комуникация. Други предлагани услуги са изготвяне и изпращане на покани до участниците по списък, предоставен от възложителя е малка част от задълженията на екипа на Конгресен център Албена. Местата за регистрация на участниците са обособени във всеки хотел, предлагащ зала и услугата. Осигуряване на комплект материали за всеки участник в който включва: дневен ред, копие на презентации и други документи, поименни баджове, печатен сет. За по-доброто протичане на събитията се предлага подходящо техническо оборудване - екран, мултимедия, озвучителна уредба, флип чарт, електрозахранване за лаптопи (разклонители/удължители), микрофони, преводаческа уредба за симултантен превод – от/на английски език (кабина за преводачи и индивидуални приемници), контролен екран за лекторите на президиума. В хотел Има изнесени монитори във фоайетата и лоби–бара, които дават възможност на участниците да следят сесиите в залата. За участниците в конгресните прояви могат да се организират допълнителни социални услуги – екскурзии, тематични вечери, културни и забавно-развлекателни програми, както и кетъринг, приготвен от европейски светила в кулинарното изкуство.

Всичко това прави курорта Албена предпочитан за организиране на все по-престижни форуми, а в съзнанието на клиентите си той остава като „Модерната класика!”

 

 

 

 

 


Сходни връзки

АЛБЕНА Е ДОМАКИН НА ВСЕ ПО-ПРЕСТИЖНИ ФОРУМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.85 секунди