изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:58 EEST
Общински лидер на ГЕРБ изчезна безследно, дължал 800 000 лева    
Новини
Лидерът на ГЕРБ в Йвайловград, Иван Хаджитенев, е изчезнал мистериозно отнасяйки със себе си задълженията към един куп хора. Според нашия информатор от Ивайловград, Станимир Димитров, Хаджитенев дължи на хора и на институции около 800 хиляди лева. Къщата му и частният му сервиз в родното му село Свирачи вече са запечатани от кредитори на които дължи пари.


Освен това мъжът е теглил кредити от банки и сега в капана са поръчителите му, които са изпаднали в паника защото сумите никак не са малки. След като започна издирването на Хаджитенев негови работници се изпотрепаха да правят справки дали им е плащал здравните осигуровки и са останали с пръст в устата. Клюката носи, че и двама или трима полицаи, които са му дало по 50 бона назаем, са порязани от беглеца. От Хаджитенев са изпищели и две застрахователни дружества за които той застраховал автомобили, но не е отчел сумите.

Според последната информация мъжът е избягал във Франция. Най-упорито го издирва чрез частни детективи бизнесменът Васил Николов-Холандеца, защото Хаджитенев му дължал един куп пари. Холандеца пък е женен за вдовицата на известния хасковски бос Валентин Подмолов – Подмола, който беше показно разстрелян на улицата преди няколко години.
Тодорка Николова, БЛИЦ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Общински лидер на ГЕРБ изчезна безследно, дължал 800 000 лева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди