изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:42 EEST
Бандитът Лонгара към жертви на изтезанията му: Ще ви бия докато гарван побелее!    
НовиниПолицията задържа знакова за Северозападна България фигура от престъпния свят. Веселин Попов, с прякор Лонгара, е арестуван след осеммесечно издирване, по жалба на семейство от село Галиче. Лонгара е обвинен, че е отвлякъл семейството, унищожил е автомобила им и е издевателствал над жената.

След осем месечно издирване за побой и изтезание е задържан Веселин Попов- Лонгара.В момента разследването за отвличането и побоя е поето от нов човек, който тепърва ще се запознава с делото. Засега Веселин Попов- Лонгара остава в ареста, а жертвите не са се отказали да свидетелстват, съобщи bTV. 

Прокурори и разследващи полицаи отказвали да работят по дела срещу Лонгара. Свидетели се отказали от показанията си срещу него. Но не са се отказали от показанията си Цветомир и Маргарита.

На 24 срещу 25 октомври - два дни след като е бил тъпана по случай победата на Ценко Чоков на изборите в Галиче, Веселин по прякор Лонгара моли своя познат Цветомир да го закара. Следващите часове обаче добрите познати на Веселин Цветомир и Маргарита, се превръщат в жертви на изтезание. По думите на Цветомир, заради отказана услуга.

„Биеше ни и подстригваше на почивки. Излезе по малка нужда и ние тръгнахме да бягаме, видяхме как ни чупи джипа. Той ни върна вътре и каза - ще ви бия, докато гарван побелее. Това му бяха приказките,” спомня си Цветомир. „И всичко това, че не съм искал да го закарам, отказал съм му услуга.”
„Подстригваше ми косата, спираше и я хвърляше на масата, пак я подстригваше, докато не я подстрига цялата. Държа ни пет часа,” разказва Маргарита.

Логара чупи джипа на семейството, но докато ги бие и стриже, се напива до степен, която позволява на жертвите да избягат. Семейството пуска жалба във врачанската полиция, смятат, че полицаите от Бяла Слатина се страхуват от Веселин./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бандитът Лонгара към жертви на изтезанията му: Ще ви бия докато гарван побелее! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди