изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:59 EEST
Лоялната програма на VIVACOM праща клиенти на безплатна почивка в Албена    
Туризъм

София, 16 юли 2012г. – 66 човека ще почиват безплатно в Албена това лято. Новата онлайн игра на VIVACOM ще осигури 15 едноседмични почивки и 18 уикенда за двама в курортния комплекс. Всички пакети са All Inclusive в хотели на първа линия. Условията за участие са две – потребителите да притежават карта за лоялни клиенти на телекома – VIVACLUB, и да отговорят правилно на три въпроса.



 

За целта от днес в продължение на 10 дни (до 25 юли включително) потребителите трябва да се регистрират и да отговорят на три въпроса, свързани с лоялната програма на VIVACOM.  Играта е достъпна от днес на корпоративния сайт на оператора http://www.vivacom.bg/albenagame, както и на официалната Facebook страница. От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на всички въпроси, ще бъдат изтеглени 33-ма победители. Те ще си тръгнат с награда едноседмична почивка или един уикенд за двама. 

 

За да играят за лятното предложение на VIVACOM, потребителите не е необходимо да притежават реалния пластмасов носител на картата. Ако участникът няма издадена карта, но отговаря на дефиницията за лоялен клиент, т.е. ползвал е поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма закъснели плащания - той може да я заяви напълно безплатно на 123 и да получи номера на картата си в момента на своето обаждане.

 

В допълнение Албена предоставя и до 7% отстъпка от своите пакети за всяка резервация направена с лоялната VIVACLUB карта.

 

Точните правила на играта са публикувани тук.

 

* * *

За да бъде човек лоялен клиент на VIVACOM, той трябва да използва поне една от абонаментните услуги на телекома за частни клиенти – фиксирана, мобилна услуга, интернет или телевизия, да е активен клиент в последните шест месеца и да няма закъсняло плащане на фактура за този период. Ако отговаря на тези три условия, той се включва автоматично в програмата, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVACLUB карта напълно безплатно на номер 123.

 

С VIVACLUB всеки лоялен клиент има възможността да ползва отстъпки за множество услуги – от продукти за домакинството до банки и автомобилни компании, както и специални оферти за телефони, лаптопи, таблети и друго оборудване. Отстъпките стигат до 50% и важат за всеки лоялен клиент на оператора. Единственото условие, за да се възползва потребителят от тези отстъпки, е да носи със себе си своята VIVACLUB карта.

 


Сходни връзки

Лоялната програма на VIVACOM праща клиенти на безплатна почивка в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди