изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:45 EEST
Селски кмет купи мерцедес за над 100 000 лв. с общински средства    
НовиниКметът на шуменската община Хитрино Нуридин Исмаил купи луксозен "Мерцедес" за 110 000 лева с общински пари, съобщи bTV. Бюджетът на малката община с малко над 6000 души тази година е 10,5 милиона лева. Въпреки ограничените финансови възможности, местната администрация закупи чисто нов "Мерцедес" за нуждите на кмета.



"Нямам притеснение и сумата да споделя. Мога да си позволя да карам такава кола, аз съм кмет трети мандат и в двата мандата, които минаха, съм направил така, че в общината да бъдат привлечени по над 10 милиона за всеки един мандат", заяви Нуридин Исмаил.

Общината си е позволила да плати новия луксозен автомобил не на вноски, а наведнъж. Покупката е одобрена от местния Общински съвет и е извършена съгласно Закона за обществените поръчки. Старият автомобил на кмета на Хитрино е "Тойота", като сега ще продължи да се използва за нуждите на администрацията.

В същото време обаче в населените места в община Хитрино инфраструктурата е в окаяно състояние. Нуридин Исмаил пък отказа да каже колко пари са заделени тази година за ремонт на пътища и канализация.

50-годишният кмет е начело на общината от 2003 година и на последните местни избори печели още на първия тур с над 70% от гласовете. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Селски кмет купи мерцедес за над 100 000 лв. с общински средства | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди