изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:20 EEST
Тервел Пулев се класира на 1/4-финал в Лондон    
Спорт 
Тервел Пулев победи китаеца Ван Сюансюан с 10:7 в първия си мач от олимпийския турнир по бокс в категория до 91 килограма и се класира на 1/4-финал.


Българинът започна много силно срещата и още в началото на първия рунд прати съперника на пода. 22-годишният азиатец, който има трето място от Световното първенство в Баку през 2011 година, се осъзна, но в крайна сметка загуби първата част с 2:5 точки, предаде БГНЕС.

Вторият рунд започна с нов нокдаун и Ван отново бе на пода. Частта завърши 2:2 и по този начин преди третия решаващ рунд Тервел поведе със 7:4. Боксьорът ни се представи много добре в защита в третия рунд, частта завърши 3:3 и по този начин Тервел спечели мача с 10:7 точки.

Пулев, който е вицеевропейски шампион от Москва 2010, ще излезе в следващия кръг срещу триумфиралия в двубоя между аржентинеца Хара Пералта и алжиреца Чуаиб Булудинатс.

При 56-килограмовите Детелин Далаклиев излиза по-късно тази вечер срещу Ибрахим Бала (Австралия) в мач от втория кръг на олимпийския турнир. http://corner.dir.bg/

 ХХХ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ ЛОНДОН'2012


 

 


Сходни връзки

Тервел Пулев се класира на 1/4-финал в Лондон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди