изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:37 EEST
БЪЛГАРИЯ СЕ ЦЕЛИ В ТИТЛАТА НА БАЛКАНИАДАТА ПО ВОЛЕЙБОЛ    
Спорт

В зала „Добротица” в Добрич започна балканското първенство по волейбол за момчета до 15-годишна възраст. В шампионата на полуострова участват отборите на Сърбия, Румъния, Турция и България.



„Искам да изразя удовлетворението си от работата си с момчетата в националния тим. Всички са много талантливи и трудолюбиви. В Добрич сме от 12 юли. Домакините от Парк хотел Изида ни предоставиха прекрасни условия за настаняване и подготовка в своя уникален прекрасен спортен комплекс. Първоначално бяхме в разширен състав, включващ 16 състезатели от 7 клуба, но в навечерието на балканския шампионат останаха 12 волейболисти от следните клубове: ЦСКА, Виктория волей, Добруджа 07, Марек Юнион Ивкони и Миньор (Перник). Всички полагат много старание в тренировките, сплотихме се като отбор и това ми вдъхва надежда, че резултатите ще бъдат в наша полза. Не крия, че имам апетит за титлата от предстоящото балканско първенство, но всичко зависи и от формата, в която се намират нашите конкуренти”, заяви за пресцентъра на „Изида” треньорът на националите Драго Иванов преди първата среща на „трикольорите”, която бе късно вчера.

Днес от 18.30 часа българите ще играят с Румъния, а утре по същото време е мачът им с Турция.

 


Сходни връзки

БЪЛГАРИЯ СЕ ЦЕЛИ В ТИТЛАТА НА БАЛКАНИАДАТА ПО ВОЛЕЙБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди