изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:37 EEST
Продадоха БТК    
ИкономикаКредиторите на групата на БТК - VTB Capital PLC и Корпоративна търговска банка (КТБ), са подписали споразумение за основните условия по продажбата и преструктурирането на групата на БТК, които ще бъдат осъществени чрез компромисна схема, съобщиха от дружеството чрез БФБ-София.


Очаква се схемата да стартира този месец. Приключването на сделката е при определени условия, включително получаването на одобрение от съответните регулаторни органи. В случай, че всички предварителни условия за осъществяване на преструктурирането са спазени, сделката се очаква да бъде приключена през септември 2012 г.

След приключване на придобиването и при спазване на българското законодателство новият мажоритарен собственик на БТК ще направи търгово предложение за изкупуване на останалите акции на компанията.

В момента мажоритарен собственик на БТК с 93,99% от акциите е "НЕФ Телеком България" ООД – консорциум, начело на който преди време беше AIG.
http://www.dartsnews.bg
 


Сходни връзки

Продадоха БТК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди