изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:59 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: В ТЕРВЕЛ НАМЕРИХА ЧОВЕШКИ ЧЕРЕП В КОШЧЕ ЗА БОКЛУК; СГРАДА ЗАТРУПА И УБИ 22-ГОДИШЕН ОТ СЕЛО РОСИЦА    
НовиниВчера в късния следобед на главната улица до автогарата в Тервел /от страната на полицията/ в мозаечно кошче за боклук е била намерена човешка глава в найлонова торбичка. Това съобщиха очевидци за НДТ. Те разказват, че са видели по черепа остатъци от коса, тъмнокестенява.

 Според тях, като че ли става въпрос за отдавнашно престъпление, което тепърва предстои да бъде разкрито. Разпитвани са били и таксиметрови шофьори. До идването на експерти е шефове на полицията районът е бил отцепен.   

 

======= 

22-годишният Демир Демиров от село Росица, община Генерал Тошево, е загинал вчера докато вадел старо желязо от изоставена сграда на ТКЗС, научи НДТ. Инцидентът станал около 13 часа. Група от четирима роми са разбивали железобетонни колони от изоставена, почти разрушена постройка на бившето ТКЗС в селото. От чупенето на колоните сградата е поддала и започнали да падат тухли. Няколко тухли паднали върху Д. Демиров и той загинал на място.

 

НДТ - 7 август 2002 година

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: В ТЕРВЕЛ НАМЕРИХА ЧОВЕШКИ ЧЕРЕП В КОШЧЕ ЗА БОКЛУК; СГРАДА ЗАТРУПА И УБИ 22-ГОДИШЕН ОТ СЕЛО РОСИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди