изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:24 EEST
: ДЖЕБЧИИ ПРОУЧВАТ ЖЕРТВИТЕ И "ПРИПАДАТ", КОГАТО ГИ ЗАЛОВЯТ; СЪКРАЩАВАТ ОТПУСКИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ИКОНОМИСТИ    
Новини29 джебчийски кражби са регистрирани от началото на годината на територията на Добричка област. Прилага се сериозна система за предварително проучване на "жертвите", съобщиха от РДВР. Специалисти твърдят, че те се извършват най-вече от млади жени или деца.

Джебчиите се обличат добре, като избягват ярките цветове, за да не привличат вниманието върху себе си. Предварително набелязаните жертви биват "проучвани" - какви са им маниерите, навиците, местата, където пазаруват и т.н.

==============

 

Започва разработването на проектобюджета на община Добрич за 2003 г. В края на миналата седмица са получени насоките за формирането му от финансовото министерство. Заложена е инфлация за следващата година от 4.5 на сто и ръст на работните заплати с 9 на сто - по 4.5 % от 1 януари и 1 юли. Проектобюджетът трябва да бъде готов и предаден във финансовото министерство до 2 септември, заради което може да се наложи да се съкрати отпуската на общинските икономически екипи, каза зам.-кметът по финансите Султанка Минчева.

НДТ - 13 август 2002 г.

 


Сходни връзки

: ДЖЕБЧИИ ПРОУЧВАТ ЖЕРТВИТЕ И "ПРИПАДАТ", КОГАТО ГИ ЗАЛОВЯТ; СЪКРАЩАВАТ ОТПУСКИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ ИКОНОМИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди