изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:40 EEST
ДОКАРАХА Я ДО ТАМ, ЧЕ МЛАДИ БЕЗРАБОТНИ ДА ПРОДАВАТ ДЕТЕТО СИ ОТ БЕЗИЗХОДИЦА    
НовиниСлужители на ГДБОП предотвратиха продажбата на бебе, което било предлагано в интернет сайт от безработните си родители, съобщиха от пресцентъра на МВР. Разследването е извършено съвместно от секторите „Интелектуална собственост, компютърни престъпления и хазарт“ и „Трафик на хора”.


Антимафиотите започнали работа по случая, след като на интернет платформата за подаване на сигнали – www.cybercrime.bg, била подадена информация от администраторите на форума www.bg-mamma.com. Тя гласяла, че в сайта на форума потребител предлага „за продан” момиченце на три дни. В обявата родителите обяснявали, че са в пълна безизходица, не могат да се грижат за детето си, но тъй като не искали да израсне по домове, го предлагат за „осиновяване“. Бил оставен и телефон за връзка.

При предприетите незабавни оперативни действия служителите на ГДБОП установили местонахождението на бащата и майката на новороденото на територията на столицата. Родителите - Г.Т. на 31 г. и съпругата му П.П. на 25 г., са разпитани. Те обяснили поведението си със затрудненото си материално положение – двамата били безработни, а техните родители им отказвали каквото и да била помощ. Затова били съгласни да се откажат от детето си срещу заплащане.

След сигнал в социалната служба бебето е настанено в Дом за деца, лишени от родителски грижи. Случаят е докладван на Софийска районна прокуратура.

 

 


Сходни връзки

ДОКАРАХА Я ДО ТАМ, ЧЕ МЛАДИ БЕЗРАБОТНИ ДА ПРОДАВАТ ДЕТЕТО СИ ОТ БЕЗИЗХОДИЦА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОКАРАХА Я ДО ТАМ, ЧЕ МЛАДИ БЕЗРАБОТНИ ДА ПРОДАВАТ ДЕТЕТО СИ ОТ БЕЗИЗХОДИЦА
Автор: Anonymous да 2012-08-15 @ 11:35 EEST
"БРАВО" НА ДЪРЖАВАТА И СЛУЖБИТЕ !!!   ТОВА СЕ КАЗВА  "ГРИЖА" ЗА ХОРАТА.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.46 секунди