изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:54 EEST
В КРАНЕВО ЗАВЪРШИ ВОЛЕЙБОЛНОТО ТУРНЕ НА KAMENITZA FRESH    
Спорт

Свежото плажно волейболно турне на Kamenitza Fresh, което в рамките на последните два месеца „завладя” родното Черноморие, официално завърши с двата турнира на плажа в Кранево в края на миналата седмица. В рамките на турнето, от 5 юли до 18 август, се изиграха 29 турнира на 13 различни български плажа по Северното и Южното Черноморие.



 Fresh волейболните шампионати посетиха Кранево, Обзор, Варна, Слънчев бряг, Бургас, Созопол, к-с Градина, Китен и Приморско, а във всеки курорт или град се проведоха по 2 или 3 „свежи” турнира. „Избрахме да организираме подобно лятно турне, тъй като предложенията на Kamenitza Fresh не са насочени към традиционния любител на бирата, а към всички онези, които обичат да импровизират, да опитват нови неща, да бъдат активни, да се забавляват. Волейболното турне премина при изключителен интерес по морския бряг, включиха се много голям брой участници. По тази причина отчитаме кампанията като изключително позитивна и успешна”, коментира Даниел Петров, бранд мениджър на марката Kamenitza в „Каменица” АД. Близо 700 отбора се включиха във волейболния турнир. Най-добрите 4 тима във всяко състезание получиха и специални награди - Fresh подаръци – стол-хамак, оригинални топки за плажен волейбол, плажни кърпи и комплекти за плажен тенис. Традиционно турнирите се радваха на огромен зрителски интерес, като рекордьори в това отношение бяха надпреварите в Китен, Обзор и Приморско, привлекли вниманието и аплодисментите на над 300 гости на курортите. Волейболното турне на Kamenitza Fresh, може да се похвали и с мащабно международно присъствие. Най-мултинационален се оказа турнирът в Слънчев бряг, в който участваха представители от 13 различни държави в това число: шведи, поляци, австрийци, руснаци, украинци, румънци, сърби, германци, израелтяни, норвежци, англичани, французи и българи. Докато се провеждаха турнирите, всички на горещия пясък можеха да опитат двата “свежи” вкуса на Kamenitza Fresh Лимон и Kamenitza Fresh Грейпфрут в специално организираните дегустации, а за търсещите прохлада в морето бе инсталирана уникална надуваема Fresh платформа за воден волейбол. „Продължаваме да работим целенасочено, за да предлагаме на потребителите нови свежи забавления. Кулминацията на летните активности на Kamenitza Fresh тепърва предстои - на 25 август на плажа в Приморско ще се проведе Lady Fresh Beach Fest - най-свежото парти на лято 2012, на което ще предложим 18 часа нон-стоп забавление”, допълва още Петров.

 


Сходни връзки

В КРАНЕВО ЗАВЪРШИ ВОЛЕЙБОЛНОТО ТУРНЕ НА KAMENITZA FRESH | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди