изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:41 EEST
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА РАДОСТИН ДИМОВ ОТ ШАМПИОНАТА НА ПИСТА    
Спорт

Продължава отличното представяне на Радостин Димов в държавните първенства по колоездене. След като в края на миналия месец спечели бронзов медал в републиканския лично-отборен шампионат за юноши старша възраст на писта, той се нареди сред медалистите и в шампионата за мъже, проведен в събота и неделя в столицата. 



В дисциплината "скрач", която е пистов аналог на шосейния критериум, още от старта Радостин Димов направи атака, като единствен шампионът от индивидуалното класиране успя да го последва. Двамата изпревариха групата с обиколка. В крайна сметка Радостин завърши със сребърен медал, а останалите трима състезатели от добричкия клуб - Христомир Ангелов, Йордан Иванов и Стефан Бонев се наредиха между 9-о и 12-о място.

Малко не достигна на Христомир Ангелов също да се нареди сред призьорите. Той започна по впечатляващ начин участието си в първите три дисциплини - 200 м летящ старт, 4000 м индивидуално преследване и бързина, като даде времена, поставящи го в първата четворка. За съжаление, възпитаникът на Живко Валентинов остана четвърти и в трите дисциплини, а в коронната си дисциплина 1000 м от място завърши шести.

 


Сходни връзки

СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА РАДОСТИН ДИМОВ ОТ ШАМПИОНАТА НА ПИСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди