изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:32 EEST
Миланов стана по-скъп от Бербатов, Юнайтед отряза Фиорентина    
СпортНовата звезда на "А" група Георги Миланов  от Литекс вече е по-скъп от Димитър Бербатов. Цената на нападателя на Манчестър Юнайтед е паднала на едва 3 милиона паунда, а според английските медии Бербо лично се е помолил на сър Алекс Фъргюсън да го трансферира час по-скоро.

В същото време 20-годишният Миланов е оценяван на 3,5 милиона паунда заради възрастта си и потенциала, пише в. "Меридиан Мач".

Италианският Фиорентина е най-близо до договор с Бербатов като "виолетовите" са преговаряли с представители на българина. Първата оферта от 3 милиона паунда на "виолетовите" беше отхвърлена от английския клуб, който иска в касата да влязат 5 милиона паунда.

Разликата между предлаганата и желаната сума не е голяма и се очаква до известно време да се стигне до договорка за правата на българския футболист.  

В медиите се появиха спекулации, че и шампиона на Италия - Ювентус се интересува от нападателя на "червените дяволи".

В момента основни нападатели на "старата госпожа" са Вучинич, Матри и с известни условности Пепе. Имаше варианти и Робин ван Перси да дойде в Италия, но той предпочете офертата на Юнайтед. Други варианти за Бербатов са Динамо Киев и Зенит.

Георги Венциславов Миланов е български футболист на Литекс Ловеч. Роден е на 19 февруари 1992 в град Левски, играе като офанзивен полузащитник и втори нападател, но може да се изявява еднакво добре по левия и десния фланг на атаката. Има брат близнак Илия Миланов, който също е футболист на ловчанлии.

Близнаците започват да тренират футбол в родния си град когато са едва 6-годишни. С детския отбор взимат участие в редица турнири и бързо хващат окото на скаутите от водещите български клубове. Родителите им на няколко пъти отхвърлят предложения на Спартак Пл., Левски Сф., ЦСКА.

Когато е 10 годишен идва предложение от Литекс, но двете момчета отиват при ловчанлии две години по-късно. През това време пътуват до Ловеч за да тренират с връстниците си и взимат участие в редица срещи и турнири. През 2005 год. Георги и брат му постъпват в Академия Литекс.

След отлични игри идва и признанието, като през февруари 2009 г. наставника на „оранжевите“ Станимир Стоилов ги взима в първия отбор. Георги е неизменен титуляр в юношеския нац.отбор род 92 год. на който е и капитан, както и на националния род. 91 година. През сезон 2008/09 записва общо 75 изиграни мача за различните формации на националния тим, както и за своята възрастова група в Академия Литекс и дублиращия отбор. http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Миланов стана по-скъп от Бербатов, Юнайтед отряза Фиорентина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди