изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:20 EEST
Топ тенисистите при децата в Албена и Добрич ще получат „Барби” и „Спондж Боб”    
СпортПризьорите във второто издание на международните детски турнири по тенис в Албена и Добрич през септември ще получат книги, списания, дневници и др. награди от едно от най-големите издателства в страната „Егмонт България”. Състезанията са за момичета и момчета до 9 и 10 години, като проявата край морето е от 6 до 9 септември, а в Добрич на 22 и 23 септември.

Предстоящото издание отново се радва на огромен интерес сред най-малките състезатели, които освен с купи и медали ще си тръгнат и с множество награди от организаторите на турнира. Всички участници ще бъдат зарадвани от мобилния оператор Виваком, сладоледената компания Изида, Албена АД, община Балчик, Babolat, верига магазини Aldo, TennisMall.bg.

Турнирите са под патронажа на министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков.

Домакините ще организират парти с аниматорите на Албена, а най-новият партньор в спортната проява „Егмонт България” ще зарадва децата със своите прекрасни и популярни издания.

Момичета до 9 години ще получат: списание „Барби” плюс лексикон „Барби” и дневник „Барби”. За момчетата до 9 години ще има списание „Спондж Боб” плюс книги „Спондж Боб”, „Смешки за таланти”, „Смешки за гладници” и „Щуротиите на Спондж Боб”. Книгата „Монстър Хай” е за момичетата до 10 години, а момчета до 10 години ще получат книгата „Бурята започва”.

Припомняме Ви, че срещите ще се проведат с топки Babolat – Kid Ball и Mid Ball, които са за съответните възрастови групи. Най-малките ще играят на оранжев корт, а по-големите на зелен. Медиен партньор е специализираният сайт TennisKafe.com.

За двата турнира в Албена и Добрич желаещите да се запишат могат да сторят това на имейл albenacup2012@abv.bg и на телефон 0886 18 44 44. Подробности в сайта albena.bg.

 


Сходни връзки

Топ тенисистите при децата в Албена и Добрич ще получат „Барби” и „Спондж Боб” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди