изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:57 EEST
В БСП се карат за деца и сметки    
ПолитикаСПИН скандалът в БСП не пожали и децата на социалистите. Спорът между депутатите Корнелия Нинова и Антон Кутев ескалира за броени минути в петъчния ден. Нинова поиска оставката на Кутев като медиен секретар на БСП. Поводът се оказа негова реплика в интервю през миналата седмица. На въпрос: "Дъщеря ви също харесва социалистическите символи. Явно по наследство?", Кутев отговаря: "Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път".

 "Нечувано и обидно. Ако някой се е питал що е то социализъм, вече знае", изригна срещу съпартиеца си Нинова. "В интервюто казах нещо много простичко и със самоирония, тъй като за баща ми БСП е кауза, за мен - също, и за дъщеря ми, която на всеки митинг и проява на БСП е с мен", допълни още той. Кутев хвърли ръкавицата на Нинова и поиска двамата да си покажат "банковите сметки и имотите". Видимо афектиран от откритото й обръщение до медиите, социалистът добави: "Моята дъщеря е на всяко мероприятие на БСП, а нейният син е в Щатите". "Тази реакция е още едно доказателство, че такива хора нямат място в ръководството на БСП. Синът ми прославя България на световната математическа сцена и преди да замине за САЩ, е бил на всяко мероприятие на БСП", отвърна Нинова. Синът й е сред младите ни надежди по математика и е приет тази година в американския университет Бъркли, а дъщерята на Кутев - Мина, е отличничка в Първа английска гимназия.
Публичната престрелка между двамата изправи на нокти другарите на "Позитано" 20. "Толкова цинично и обидно изказване по адрес на БСП никой не е правил, включително и най-големите й врагове. В случая, ако има дискредитиране на ръководството - то се прави от Антон", заяви светкавично и депутатът Румен Петков. Според него опонентите на червените вече ще ги наричат "спинозните". Възмутен, Петков риторично попита: "Така ли отиваме на избори?". По думите му хората оставали с убеждение, че "БСП има в ръководството хора, които работят за Бойко Борисов и ГЕРБ" и "се стремят да злепоставят партията". Соцактивисти съзряха в публичната размяна на остри думи между Нинова и Кутев отново битка между лагерите на Станишев - Първанов. Нинова минава за човек на президента (2002-2012) Георги Първанов, а Кутев - като приближен на соцлидера Сергей Станишев.   
Биляна ВЕСЕЛИНОВА   

http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

В БСП се карат за деца и сметки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.79 секунди