изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:48 EEST
Напрежение във волейбола, Найден не иска да е помощник на Плачи    
Спорт Любопитна става ситуацията около националния отбор по волейбол, който завърши на четвърто място на Олимпиадата. До 1-2 дни федерацията трябва да реши бъдещето на треньорите Камило Плачи, Найден Найденов и Георги Петров. Договорите им изтичат в петък.



Никой от специалистите не знае какво го очаква, нито на Плачи, нито на Найден, са предложени нови контракти. Ситуацията към момента е следната. Камило Плачи е готов да остане начело на България, но при следните условия: 4-годишен договор и да е първи треньор, а Найден Найденов помощник. Т.е. ролите от Олимпиадата да бъдат разменени. В Лондон Найден беше първи треньор, а Плачи му беше асистент. Не е тайна обаче, че италианецът е в основата на успехите на отбора след скандалите с Радо Стойчев и Матей Казийски.

Досегашният първи треньор Найденов обаче не е съгласен да бъде помощник на Плачи. Досега той не е говорил с никого от федерацията, но очаква да му бъде предложен договор. “Според мен е нелогично да се правят промени, но явно това не зависи от мен. Всичко правих аз - колектив, отбор, смени. Взех отбора в труден момент, изведох го до 4-о място на олимпиадата, какво по-голямо удовлетворение. Няма да се моля на никого", заяви Найден.

Шефът на волейболната ни федерация инж. Данчо Лазаров заяви, че се е договорил за оставането на Плачи, а през седмицата се очаква Управителния съвет да утвърди решението. Какво обаче ще се случи с Найден Найденов и дали той ще приеме ролята на помощник? Вече стана ясно, че Плачи е изкушаван от руски и бразилски отбор, както и от Катар, където му дават многократно повече пари в сравнение с българските условия./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Напрежение във волейбола, Найден не иска да е помощник на Плачи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди