изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:49 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалите почивни дни са регистрирани 8 криминални престъпления.



           

-          На 25 август в РУП Каварна е получено съобщение, затова че неизвестно лице е направило опит за кражба на дамска чанта с пари, телефони и документи от молдовска гражданка, на пикник „Бивака”, гр.Каварна. След проведените оперативно- издирвателни мероприятия е установена извършителката – Д.Г. на 22 години от гр.Горна Оряховица. Образувано е бързо производство.

-          На 26 август в РУП Балчик е получено съобщение от 43 годишен гражданин, затова че е установил в момент на кражба на орехи по пътя с.Царичино- с.Дропла 7 лица. След предприетите незабавни мероприятия лицата, пътуващи в два леки автомобила, са спрени от служители на РУП Генерал Тошево, на влизане в гр.Генерал Тошево. При извършения оглед на автомобилите са намерени зелени орехови плодове. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

-          На 26 август в РУП Албена се тъжи 41 годишен руски гражданин, затова че неизвестен извършител е проникнал през незатворена балконска врата в квартирата, в която е отседнал в с.Кранево, общ. Балчик. От жилището е извършена кражба на преносим компютър, 2 мобилни телефона, фотоапарат и златни накити. Образувано е досъдебно производство.

 

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 5 пътно транспортни произшествия.

 

-          На 27 август, около 00.20 часа в РУП Шабла е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по главен път І-9, между с.Дуранкулак- с.Ваклино. При посещение на местопроизшествието е установено, че 21 годишен румънски гражданин, управлявайки л.а. „Опел Астра” с несъобразена с пътните условия скорост, се е блъснал последователно в пътен знак и дърво. В резултат на произшествието са нанесени значителни материални щети по автомобила. Пострадали са водачът и пътуващата в автомобила 19 годишна жена. Същите са настанени в МБАЛ Добрич с травми, без опасност за живота.

 

 

            През изминалите почивни дни на територията на ОД НА МВР Добрич, са възникнали 18 пожара без материални загуби. Възникнали са и 4 пожара с материални щети.

 

-          На 26 август в 13. 37 часа е получено съобщение за пожар в с.Челопечене, общ. Каварна. В резултат на пожара са изгорели 4 необитаеми къщи и стопански постройки. Спасени са 10 къщи. При гасенето на пожара са участвали 3 екипа на ОУ ПБЗН.

-          На същата дата в 18.30 часа е получено съобщение за пожар в гора, намираща се в землището на с.Василево, общ.Генерал Тошево. В резултат на пожара са изгорели 6 дка гора.

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди