изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:40 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич, са регистрирани 3 криминални престъпления.


           - На 30 август от служители на РУП Каварна, в землището на с.Селце, общ. Каварна, са спрени за проверка 7 броя каруци, натоварени с селскостопанска продукция /царевица/. При извършената проверка е установено, че продукцията е обект на кражба от земеделска нива, намираща се в землището на с.Божурец, общ. Каварна. Установени са извършителите на кражбата- 7 лица от гр.Каварна, на възраст от 16 до 48 години. Работи се в условията на бързо производство.

 

            На територията на ОД НА МВР Добрич са настъпили 2 пътно-транспортни произшествия с материални щети.

            Констатирано е 1 нарушение - управление на МПС след употреба на алкохол.

-         На 30 август в с.Църква, общ. Балчик, от полицейски автопатрул на РУП Албена е спрян за проверка л.а. „Ауди”, управляван от 23 годишен водач от гр.Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,97 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

 

Възникнали са 4 пожара с материални щети и 9 пожара на сухи треви и отпадъци без материални загуби.

-          На 30 август, в 18.15 часа е получено съобщение за пожар в къща, намираща се в с.Зърнево, общ. Тервел, обитавана от 47 годишен жител. В резултат на пожара е изгоряла покривната конструкция на къщата. Обитателят е изведен от мястото на пожара и не е пострадал. Причините за пожара се изясняват.

 

Уведомяваме Ви, че от 31.08.2012г до 02.09.2012г. г. на територията на Добричка област ще се проведат стартовете на Държавното лично и отборно първенство по колоездене по следните маршрути, както следва:

 На 31.08.2012г. от  16.30 до 19.30ч. от  с.Паскалево -старт на състезанието по маршрут:

с.Паскалево- Овчарово- Крушари- -Телериг- Бакалово- Оногур- гл.път Добрич-СС завой към Хитово- Карапелит- Рилци- кръгово надясно околовръстен път- Феникс ресурс- до бензиностанция ШЕЛ/ финал/-

На 01.09.2012г. от  16.30 до 19.30ч. от бензиностанция „ШЕЛ”-старт на състезанието по маршрут:

 от бензиностанция ШЕЛ/-Феникс-ресурс-Рилци-Карапелит-Хитово-Оногур-Бакалово-Телериг-Крушари-Овчарово-Паскалево/центъра/-финал в 19.30ч.

 

            -На 02.09.2012 г. от 09.00 до 12.00 часа  по маршрут- с.Паскалево- Овчарово- Крушари- -Телериг- Бакалово- Оногур- гл.път Добрич-СС завой към Хитово- Карапелит- Рилци- кръгово надясно околовръстен път- Феникс ресурс- до бензиностанция ШЕЛ/ финал/.

 

В тази връзка, уведомяваме, че по време на състезанието ще има временно ограничение на движението по посочените маршрути. Осигурено е засилено полицейско присъствие по време на мероприятието.

 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди