изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:58 EEST
Видео: Американската сензация Азилия Банкс се връща в 90-те с клипа към "1991"    
Култура Американската рап и поп сензация Азилия Банкс (Azealia Banks) пусна официалния нов видеоклип към песента "1991" от дебютния й сингъл със същото заглавие, в който бе включен и нейният първия голям хит "212". Режисьор на видеото е Джъстин Мичъл и в него видимо всичко много напомня стилистиката на видеоклиповете от 90-те години.


Дебютният албум на Банкс, озаглавен Broke With Expensive Taste се очаква да излезе на 11 февруари 2013 г. През есента изпълнителката ще обиколи и Великобритания с общо 11 дати в страната.

Преди месец американската поп звезда Лейди Гага, която посети София на 14 август, намекна, че планира да направи нещо съвместно с Банкс, която стана изключително популярна в чартовете и сред слушателите с хит сингъла си "212". В серия от съобщения в "Туитър" профила си Гага намеква, че в бъдеще двете могат да работят заедно, както и че вече са провели телефонни разговори по въпроса.

Азилия Банкс влезе в заглавията на музикалните медии за първи път в края на 2011 г. с превърналната се в хит песен "212", която й запази постоянното внимание на меломаните. В анктета за "Най-готините личности на 2011" на NME.com певицата бе избрана на челна позиция. 

След това Банкс бе поканена да пее в дома на модния дизайнер на "Шанел" Карл Лагерфелд през януари 2012 г. в Париж. По повода той създаде и специален пуловер в нейна чест с образа на Мики Маус, подобен на тениската й от клипа на "212". После излезе и видеото към Liqourice,  в което певицата играе каубойска роля. 

Азилия Банкс / Azealia Banks В новия й клип намигването към модата на музикалните клипове от 90-те се забелязва и с включването на някои, ако могат да се нарекат така, имитации на моменти от популярни видеа на Миси Елиът, покойната Алая и дори Мадона, пише сп. Fact. Ние бихме добавили и Уитни Хюстън.

След като набра популярност като рап изпълнителка 20-годишната Банкс все пак пожела да се разграничи от рап музиката, като в интервю преди време заяви, че рап сцената е някак назадничава, но и че няма притеснения да бъде популярна и да изкарва пари от това, което й харесва да прави в творчески план.
http://www.dnevnik.bg

 ПРИЯТНА СЕДМИЦА С: Алла Пугачева - ОСЕННИЕ ЛИСТЬЯ... /ВИДЕО/

ПРИЯТНА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ С: Toto Cutugno - Litaliano / Италианецът/ ВИДЕО

 Димана и Дамян Попов представиха най-новия си съвместен проект - Оферта за нощта /ВИДЕО/

 ПРИЯТНА И УСПЕШНА СЕМИЦА С Beyonce - Slow Love ( High Quality) + Бг Превод /ВИДЕО/

 Волкова от “Тату” замина с нова любовница за Куба /ВИДЕО 18+/

 

 


Сходни връзки

Видео: Американската сензация Азилия Банкс се връща в 90-те с клипа към "1991" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.62 секунди