изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:41 EEST
ВЕСЕЛА НОЩНА ДЕТСКА ДИСКОТЕКА КРАЙ БАСЕЙНА НА ЦДГ "ЗДРАВЕЦ"    
Общество „Сбогом лято, весело и безгрижно и щастливо” бе мотото на детския празник, организиран от екипа на ЦДГ „Здравец” и ОДК „Малкият принц” в Тервел. За финал на летните занимания детското заведение с директор Диана Йорданова и педагозите Василка Йоргова и Цанка Златева изненадаха децата и гостите на  Тервел, като ги поканиха на детска нощна дискотека в басейна на ЦДГ.

Това че, в Тервел няма море, не попречи на малчуганите да посрещнат Цар Нептун и да научат неговите морски истории и легендата му. С домино на лицата, децата с вълнение, любопитство и радост  гледаха как Цар Нептун отвлече малчуган от публиката, с помощника си бръснаря Фигаро обръснаха пленника, изкъпаха го във водата и го кръстиха с морско име „Скорпион”. Връчиха му и морско кръщелно, както подобава на кръщавка. След това разреши на всички деца, участници в „Наше лято” при ОДК да танцуват и се веселят. Под „страшния” му поглед се развихри истинска дискотека. И на дискотека, като на дискотека - светлинни ефекти, диджей, надиграване... Атракция бе мъжкият балет - под звуците на „Лебедово езеро” на Чайковски момчета танцуваха около и вътре в басейна. Два часа под звуците на най-горещите летни хитове на 2012 година, участниците играха и се веселиха. На конкурса мис и мистър Нептун и Нептунеса се наложи доста да се потрудят, за да грабнат короните. След много прецизен и труден подбор Цар Нептун връчи короните  на мистър Нептун -  на Мирослав от Тервел и мис Нептунеса - на Ивета от Добрич. На края на вечерта изпратиха Царя и неговата свита танцувайки във водата ”Танца на пингвините".

Почерпката и наградите бяха осигурени от община Тервел. Директорката на ОДК ”Малкия принц” Виолета Димитрова благодари на Диана Йорданова за прекрасната изненада и изказа благодарност към всичките 140 деца, участвали в различните дейности през летните месеци към ОДК.

„Никога няма да забравя тази вечер - това е най-щастливата вечер през целия ми живот”- това сподели Ивета Тошкова. Като чуеш такива думи, като гледаш щастието и радостта в детските очи - каква по-голяма награда за един педагог, коментира директорът на ЦДГ "Здравец" Диана Йорданова. НДТ

 


Сходни връзки

ВЕСЕЛА НОЩНА ДЕТСКА ДИСКОТЕКА КРАЙ БАСЕЙНА НА ЦДГ "ЗДРАВЕЦ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди