изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:25 EEST
КЯШИФ ФАХРЕДИНОВ СЕ ЗАКАНВА НА ДОБРУДЖА    
СпортНяколко дни преди дербито на сезона в Североизточната "В" група между Добруджа и Дунав (Русе) започна словесната престрелка между двата клуба. Бившият футболист на Добруджа и настоящ на Дунав Кяшиф Фахрединов се изцепил пред русенските фенове: "В Добрич ще ги убием". След като не можа да се наложи в основния състав, халфът напусна "жълто-зелените" точно преди решителните мачове за оставане в "Б" група през пролетта с обяснението, че ще играе в Германия.

Мачът на стадион "Дружба" е в неделя от 17.00 часа. Срещата се очаква с голям интерес, защото двата тима са основните фаворити за първото място, което гарантира завръщане в професионалния футбол. Русенци оглавяват класирането в третия ешелон с актив от 9 точки от 3 мача, а Добруджа е на трето място със 7 точки. Освен Фахрединов в основния състава на Дунав има още един футболист, който миналата година носеше екипа на Добруджа - централният нападател Павлин Тодоров. От началото на сезона той е отбелязал 4 гола с екипа на Дунав и се очаква да води атаката на русенския тим в дербито на кръга. Припомняме, че миналата седмица Павлин Тодоров се превърна в герой за новия си отбор, след като отбеляза хеттрик за победата с 5:1 над Черноморец (Бяла).
 


Сходни връзки

КЯШИФ ФАХРЕДИНОВ СЕ ЗАКАНВА НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.83 секунди